Stanovanjske enote

Izbor ponudnikov v okviru prve faze prodaje stanovanj v poslovno-stanovanjskem kompleksu Koprska vrata je zaključen. Na podlagi pridobljenih zavezujočih ponudb za nakup stanovanj bo DUTB pogodbe sklenila z najboljšimi ponudniki, neizbranim ponudnikom pa je že vrnila plačano varščino.

Z 2. septembrom smo pričeli z drugo fazo prodaje stanovanj, v okviru katere je možen nakup vseh preostalih neprodanih stanovanj (razen vzorčnega stanovanja in prodajne pisarne). Ogledi preostalih neprodanih stanovanjskih enot so po predhodnem naročilu ponovno omogočeni. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte [email protected], oziroma navedite vaš želen termin ogleda s klikom na koledar pri posameznem stanovanju.

Nakup stanovanj bo tokrat potekal izključno preko elektronskih dražb, ki se bodo pričele 30. septembra 2019, za vsako stanovanje posebej. E-dražbe bodo potekale na spletni stani https://dutb.edrazbe.si/. E-dražba za posamezno stanovanje bo trajala deset minut z možnostjo podaljšanja največ za 70 minut. E-dražba se bo namreč v primeru zvišanja cene dražiteljev v zadnji minuti pred iztekom e-dražbe avtomatsko podaljšala za nadaljnjo minuto.

S plačilom varščine v višini 5.000 evrov lahko vsak kupec sodeluje na vseh elektronskih dražbah do izvedbe nakupa izbranega stanovanja. V primeru želje po nakupu več kot enega stanovanja je potrebno plačilo več varščin. Dražiteljem, ki ne bodo opravili nakupa na dražbah, bo varščina povrnjena.

Plačilo varščine mora biti vidno na računu DUTB  najkasneje 24.09.2019 do 12:00 ure. Praviloma naj bi zadoščalo, če bo nakazilo iz SLO banke izvedeno 23. septembra 2019 do 15:00 ure, pri čemer ponudnike posebej opozarjamo, da naj pri svojih bankah preverijo in poskrbijo, da bodo plačila varščin res pravočasno nakazana. Vse podrobnosti glede nakupa preko e-dražb so dostopne na http://www.koprskavrata.eu/f/docs/Prodajna_dokumentacija_3/KV-Vabilo-E-drazbe.pdf.

Takšen način nakupa stanovanja, kot ga ponujamo tokrat, je še posebej primeren za tiste zainteresirane kupce, ki nimajo točno izbranega stanovanja, saj bo imel vsak dražitelj v primeru neuspeha z nakupom enega stanovanja, takoj (brez dodatnega plačila varščine) možnost sodelovanja na naslednji dražbi podobnega oziroma drugačnega stanovanja.

Tehnični opis stanovanj je dostopen na povezavi: http://www.koprskavrata.eu/Tehnicni-opis-stanovanja/

trisobno + kabinet

Oznaka Tip Nadstropje Neto površina m² Izhodiščna cena € Status

Površine in cene so informativne. Za morebitne napake ne odgovarjamo.