Koprska vrata - morje udobja

Stanovanjsko - poslovni kompleks Koprska vrata je moderno načrtovan kompleks, zgrajen v letu 2013 in se nahaja le nekaj sto metrov od centra mesta Koper. Kompleks obsega 164 stanovanj ter cca 2.000 m2 poslovnih prostorov (do 29 enot) , v kletnih etažah se nahajajo parkirna mesta in shrambe stanovanj.

Kompleks je zasnovan za tiste, ki so radi blizu vse potrebne infrastrukture ter blizu mestnega vrveža, in si hkrati želijo svežega morskega zraka. Stanovanja so primerna za vse, ki si tu želijo ustvariti dom, hkrati pa tudi za tiste, ki bi radi imeli počitniško stanovanje v bližini morja.

Koprska vrata odlikuje:

•    odlična lokacija,
•    moderna zasnova ter gradnja,
•    stanovanja z velikimi terasami in čudovitimi pogledi (v 6. nadstropju),
•    odlična prometna infrastruktura,
•    bližina šol, vrtcev, trgovin, bank, zdravstvenih ustanov, itd.,
•    bližina mestnega jedra (5 minut peš) ter avtocestnega priključka (800 metrov).

 

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba RE/MAX (01 420 59 14 ali 080 73 15, [email protected]).

 

SPLOŠNI PODATKI

  • Lokacija: Ferrarska ulica 16, Koper
  • Energetski razred: B1 16 kWh/m2a
  • Leto izgradnje: 2013

 

STANOVANJA

Stanovanjski del kompleksa Koprska vrata obsega 164 privlačnih stanovanj, v velikosti od 38 do 154 m² neto površine, 417 parkirnih mest v podzemni garaži (328 pripadajočih parkirnih mest stanovanjem in 13 dodatnih parkirnih mest) ter 166 shramb. Vsaka etaža obsega po 30 stanovanj, le šesta etaža obsega 14 stanovanj.

Več informacij glede prostih enot,  rokov, pogojev in navodil nakupa na:

http://www.koprskavrata.eu/Stanovanja_Koprska_vrata/, http://www.koprskavrata.eu/Kako_kupiti_stanovanja/.

 

POSLOVNI PROSTORI

Poslovni prostori niso dokončani (III. gradbena faza). Predelne stene in tlaki niso izvedeni. Izvedeni so inštalacijski priključki. Fasada pritličja je steklena. Vsi poslovni prostori imajo zastekljene površine in omogočajo maksimalno prepustnost svetlobe ter ustvarjajo svetlo delovno okolje.

Za poslovne prostore je potrebno pridobiti uporabno dovoljenje. Kupec bo nepremičnino dokončal sam, v lastni režiji in na lastne stroške (razen predelnih sten, ki jih po dogovoru lahko zagotovi DUTB, vendar izključno samo med poslovnim prostorom, ki je pogodbeni predmet in ostalimi poslovnimi prostori, brez vrat) ter zanj pridobil ustrezno uporabno dovoljenje.

Poslovni prostori so na voljo za nakup po posameznih enotah oziroma po več združenih enot skupaj.

Več informacij glede prostih enot, cen, rokov, pogojev in navodil nakupa na:

http://www.koprskavrata.eu/Koprska_vrata_poslovniprostori/,  http://www.koprskavrata.eu/Kako_kupiti_poslovni_prostori/.

 

O STANOVANJIH

O POSLOVNIH PROSTORIH

TEHNIČNI OPIS